Sök

Skicka en förfrågan

'Support ärende' för användarsupport. 'Beställning' för beställning av rum-eksport. 'Uppsägning' för uppsägning/radering av Arbetsområde/avtal. Uppsägning kräver att du är inloggad (överst på sidan), och att du är Område-administratör eller avtalsägare.

eRoom-Archiver:  Med Archiver levererar Tribia hela projektstrukturen med tillhörande loggar, kommentarer och filversioner. Exporten sker i ett eRoom-liknande användargränssnitt, som kan sparas på din egen hårddisk eller interna server. Denna rumsexport används vanligtvis för arkiv- och referensändamål där du vill att en kopia av e-rummet ska navigera på samma sätt som det var på ProsjektHotell.  Export content:  Denna exportmetod ger en relativt komplett export av ett e-rum som är väl lämpat för ytterligare mekanisk eller manuell import/migrering till andra system. Det ger innehåll/mappstruktur till filutforskaren liknande vad man är van vid i eRoom.

Alla priser är i SEK

Alla priser är i SEK

Leveransmetod, USB-storlek väljs utifrån krav på rumsstorlek (200,- NOK - 1500,- NOK), fraktkostnad dessutom. För digital leverans, lägg till inloggningsinfo i beskrivningsfältet nedan.

Om mer än 1 rum exporteras; Vill du att rummen ska samlas på 1 USB eller separeras på 1 USB för varje rum?

Extra kopior av samma rum? (separata USB-enheter)

Länk til ett eller flera rum som önskas exporterad.

Exporten kan begränsas till en roll från rummet, så att bara innehållet som rollen har tillgång till exporteras, till exempel om underleverantören vill ha en export av deras involvering i projektet. (tomt fält exporteras som rumadministratör)

Fakturaadress och fakturamärkning.

Lägg till mer information om din fråga.

Lägg till fil eller släpp filer här