Sök

Skicka en förfrågan

eRoom Archiver:  Med Archiver leverer Tribia hele prosjektstrukturen med tilhørende logger, kommentarer og fil-versjoner. Eksporten er i et eRoom-liknende brukergrensesnitt, som kan lagres på egen harddisk eller intern server. Denne romeksporten benyttes typisk for arkiv og oppslagsformål der man ønsker en kopi av eRoom å navigere i på lik linje med hvordan det var på ProsjektHotell.  Export Content:  Denne eksportmetoden gir en relativt fullstendig eksport av et eRoom som er godt egnet for videre maskinell eller manuell import/migrering til andre systemer. Den gir innhold/mappestruktur til filutforsker lik det man er vant med i eRoom.

Alla priser är i NOK

Alla priser är i NOK

Leveransmetod, USB-storlek väljs utifrån krav på rumsstorlek (200,- NOK - 1500,- NOK), fraktkostnad dessutom. För digital leverans, lägg till inloggningsinfo i beskrivningsfältet nedan.

Om mer än 1 rum exporteras; Vill du att rummen ska samlas på 1 USB eller separeras på 1 USB för varje rum?

Extra kopior av samma rum? (separata USB-enheter)

Länk til ett eller flera rum som ska exporteras.

Exporten kan begränsas till en roll från rummet, så att bara innehållet som rollen har tillgång till exporteras, till exempel om underleverantören vill ha en export av deras involvering i projektet. (tomt fält exporteras som rumadministratör)

Fakturaadress och fakturamärkning.

Lägg till mer information om din fråga.

Lägg till fil eller släpp filer här